Malina 100%
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

brez cukra

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (malina)

Mlado, staro maline imajo pa res radi prav vsi. Ste jih tudi vi vsako leto čakali, da dozorijo? Živo se spomnimo, kako smo hodili gledat če je kakšna že dovolj rdeča, da jo oberemo. Ko pa jih je bilo končno dovolj, da smo si jih nataknili na vsak prst po eno, pa se je tudi uradno začelo vroče poletje in počitnice. Tako, da ni čudno da je PIXI sadni sladoled 100% Malina eden izmed naših top prodajanih okusov. Z njim lahko te spomine prikličemo kar celo leto. Maline so izjemno bogate z antioksidanti, zaradi česar so ne samo okusen, ampak tudi zelo zdrav sadež. Poleg tega so bogate še z elaginsko kislino – fenolno spojino, ki varuje pred rakom in preprečuje razrast rakavih celic. So odličen vir vitamina C, mangana in prehranskih vlaknin. Bogate so tudi z vitaminom B, folno kislino, bakrom in železom.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

brez cukra

Malina 100%

Neverjeten okus sveže nabranih malin z enim samim poslanstvom: zadovoljiti vaše brbončice

&

Vsebuje: maline, fruktoza, rastlinske vlaknine, maltodekstrin, gostil: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi, karagenin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

VELIKOST

3,90 
11,90 
18,00 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Marelica 100%
16,90 
Brez cukra
Mango 100%
24,00 
Brez cukra
Kaki 100%
14,90 
Brez cukra
Gozdni Sadeži 100%
16,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...