Vanilija Zero
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

brez cukra

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (vanilija)

Edinstven okus vanilije so cenili že v časih Majev in Aztekov. Sladka, kremasta, aromatična začimba je ena od najbolj dragocenih in okusnih na svetu. Najbolj priljubljena od več vrst vanilije je burbonska vanilija iz Réuniona. Vanilija je v Evropo prispela iz srednje Amerike ob koncu 16. stoletja. Sprva je bila rezervirana za bogato plemstvo, ki jo je imelo za afrodiziak. Mi smo iz več različnih vrst sestavili najslajšo Pixi vanilijo.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

brez cukra

Vanilija Zero

Klasična, elegantna in večna je kraljevska vanilija, ki nas s svojo nežnostjo razvaja, potolaži ali razveseli. Tudi brez dodanega sladkorja je slastna.

&

Vsebuje: mleko, mlekov prahu, rastlinske vlaknine, malitol, eritritol in sorbitol, maltodekstrin, izvleček vanilije Madagaskar Bourbon(20%), emulgator: E473, gostilo: tara gumi,semena vanilije, barvilo: karoten, (E900), sladila (0,1%): stevia.

VELIKOST

15,90 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Mango 100%
24,00 
Brez cukra
Kaki 100%
14,90 
Brez cukra
Čokolada stevia vegan
16,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...