Jagoda 100%
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

brez cukra

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (Jagoda)

Jagode so tako priljubljene, da jih v mnogih deželah sveta imenujejo kar ”kraljica poletja”. Sladoled, ki je narejen le iz sladkih in zrelih jagod, v sadnem deležu 100%. Jagode, ki napajajo naš sladoled, zrastejo v gredicah na sončni strani vrta in jih odtrgamo, ko dozorijo svojemu sladkemu poslanstvu. Sladokusci, ki uživajo v tem okusu, vedo, da je zdravo tudi slastno.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

brez cukra

Jagoda 100%

Sladoledna klasika, ki razvaja vaše brbončice, na povsem novi ravni jagodne eksplozije okusov.

&

Vsebuje: jagode, fruktoza, rastlinske vlaknine, maltodekstrin, gostilo: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi, karagenin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

VELIKOST

13,90 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Marelica 100%
14,90 
Brez cukra
Mango 100%
18,80 
Brez cukra
Malina 100%
16,90 
Brez cukra
Kaki 100%
14,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...