Pogoji poslovanja
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI

Pogoji poslovanja

Ti splošni pogoji poslovanja (splošni pogoji) določajo pogoje poslovanja, pravice in obveznosti med podjetjem Lumi7 d.o.o., Vižmarska pot 34 , 1000 Ljubljana, matična številka: 7270372000, davčna številka: SI57698040, (v nadaljevanju HALO PIXI, mi, nami) in vami (v nadaljevanju: uporabnik, naročnik, vi). Pred uporabo storitev, ki so predmet teh splošnih pogojev uporabe, preberite spodaj navedene splošne pogoje, ki veljajo za vsakogar, ki uporablja storitve HALO PIXI (skupaj: storitve). Z uporabo naših storitev potrjujete, da se strinjate s temi splošnimi pogoji. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, ne uporabljajte naših storitev.

 

 1. STORITVE

HALO PIXI ponuja dostavo sladoleda in smutijev na dom (v nadaljnjem besedilu: ponudniki), dostopno preko telefonskega naročanja in spletne strani. Naše produkte naročite in plačate v skladu z določbami teh splošnih pogojev ter jih dobite dostavljene na dom v časovnem okviru navedenem ob naročilu.

 

 1. REGISTRACIJA

Za naročilo sladoledov in smutijev na dom preko spletne strani HALO PIXI se lahko uporabnik registrira. Registracija uporabnikov poteka preko spletnega vmesnika v katerega uporabnik vnese svoje podatke. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik, pridobi olajšan dostop do nakupa – oddaje naročila in avtomatsko sprejme te pogoje ter soglaša z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja osebnih podatkov, na način, ki je opisan v členu Politika zasebnosti.

Vsak uporabnik prejme ob registraciji na elektronski naslov, ki ga navede, povezavo za nastavitev gesla in s tem zaključek registracije registracije. Ob registraciji prejme uporabnik HALO PIXI uporabniški račun, ki je sestavljen iz uporabniškega imena in gesla ter uporabniku omogoča dostop do nekaterih delov spletne strani.

Uporabnik je izključno odgovoren za zaupno vodenje računa in varovanjem svojega gesla pred nepooblaščenim dostopom tretjih oseb in HALO PIXI ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne zlorabe uporabniškega računa. Uporabnik se zaveda in sprejema posledice, ki lahko nastanejo, če izbere geslo, ki ga lahko drug uporabnik enostavno ugane ali se ne odjavi iz sistema na računalniku, do katerega imajo dostop tudi drugi. Uporabnik ne sme svojega gesla deliti z nikomer. Uporabnik je odgovoren za vse uporabe iz njegovega računa.

Z registracijo uporabnik potrjuje, da je posredoval resnične, točne in popolne osebne podatke. Izdajanje za tretjo osebo oz. vpisovanje podatkov tretje osebe brez njenega dovoljenja je prepovedano. Morebitne kršitve ali zlorabe identitete se prijavi pristojnim organom.

 

 1. ODDAJA IN PREKLIC NAROČILA

Oddano naročilo je potrditev naročila dostave izbranih izdelkov. V kolikor uporabnik ob naročilu izbere možnost plačila s plačilno kartico in plačilo ob naročilu izvede, preklic naročila po tem ni mogoč. Povračilo kupnine je možno samo v primeru, če predmet naročila uporabniku ni bil dostavljen, zaradi napake na strani ponudnika.

Uporabnik lahko izbere možnost, da naročeno naročilo plača neposredno dostavljalcu. V tem primeru je uporabnik dolžan naročene sladolede ali smutije plačati v celoti dostavljalcu, kateri mu je naročilo dostavil na želeni naslov. Sprememba naročila ali preklic dobave po uspešni oddaji naročila preko našega portala ni mogoč. Preklic naročila se lahko izvede le tako, da nas po telefonu pokličete, pri čemer vam bomo povedali, ali je preklic naročila še mogoč. HALO PIXI ne prevzema nobene odgovornosti glede možnosti preklica naročila.

 

 1. CENE

Vse cene na naši spletni strani so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni drugače navedeno, in so dokončne. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

 1. NAČIN PLAČILA

Sprejeta plačilna sredstva za plačilo: (i) plačilo po povzetju z gotovino; (ii) plačilo po predračunu, (iii) kartično spletno plačilo z Viso ali Mastercardom (iv) morebitna ostala plačilna sredstva, navedena na spletnem portalu. Način plačila izberete sami v postopku oddaje naročila.

Plačilo po povzetju z gotovino:
V kolikor ste izbrali to možnost, znesek naročila plačate dostavljalcu, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.

Kartična spletna plačila z Visa in Mastercard:
Kartična plačila procesiramo preko storitve Stripe. V kolikor za naročilo plačate s kreditno kartico, vam dostavljalec naročilo dostavi brez dodatnih finančnih obveznosti.

Potrdilo o naročilu je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljavca spletnega mesta in vam je dostopna v vašem uporabniškem računu. Račun za opravljeno storitev prejmete ob dostavi naročila. V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami, jamčite, da ste vi oz. plačnik (podatki v računu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice.

Po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo HALO PIXI. Spletno plačilo preko bančnih kartic se izvede direktno na račun podjetja Lumi7 d.o.o. V primeru reklamacije ali povračila denarja se obrnite na našo podporno službo preko email naslova info@sladoledi-pixi.si ali telefonske številke 070 557 000, najkasneje v roku 24 ur po oddaji naročila. V kolikor bo ugotovljena napaka z naše strani vam bomo povrnili stroške naročila. V primeru, da ob prejemu naročila zavrnemo ali prekličemo vaše naročilo, bo transakcija prekinjena, sredstva pa vrnjena na vaš račun. Povračilo sredstev je izjemoma mogoče tudi v primeru napak pri realizacija naročila, kar nam sporočite na naslov info@sladoledi-pixi.si.

 

 1. REKLAMACIJE

Postopek reklamacije :

 • Fotografirajte račun in sladoled/smuti s katerim ste nezadovoljni
 • V parih stavkih opišite s čim niste zadovoljni
 • Fotografijo sladoleda/smutija in računa nam pošljite na: info@halopixi.si

Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.

 

 1. DOVOLJENA UPORABA STORITEV

Naše storitve lahko uporabljaje v skladu s temi pogoji uporabe in skladno z vsakokratno veljavno zakonodajo. Izjavljate in jamčite, da boste naše storitve uporabljali v skladu z zakonodajo in z uporabo storitev ne boste kršili nobenih pogodbenih obveznosti, intelektualne lastnine ali zasebnosti tretjih strank, kakor tudi, da ste osebno odgovorni za vsa dejanja glede uporabe storitev.

Poleg zgoraj navedenega, izjavljate in jamčite, da ne boste:

 • uporabljali naših storitev na kakršen koli način, ki bi negativno vplival na druge uporabnike oz. ki bi lahko škodil, onemogočil ali prekomerno obremenil funkcije naših storitev;
 • storitev ne boste uporabljali za kakršen koli nezakonit ali prepovedan namen;
 • uporabljali robotov, pajkov, scraperja ali drugega avtomatskega programa za dostop do naših storitev;
 • z vdiranjem, iskanjem gesel ali s katerimi koli drugimi sredstvi, poskušali pridobiti nepooblaščene dostopa do katere koli storitve, drugih računov, računalniških sistemov ali omrežij, ki imajo vzpostavljeno povezavo z našo storitvijo;
 • nezakonito dostopali do naših storitev oz. poskušali pridobiti vsebino, gradivo, informacije preko naših storitev;
 • storitev uporabljali na način, s katerim bi kršili pravice tretjih oseb, vključno z zavestnim škodovanjem osebi ali pravni osebi;
 • posredovali netočne, napačne ali zavajajoče informacije;
 • vzpodbujali tretjih oseb na izvedbo katerakoli izmed zgoraj navedenih aktivnosti.

Za zagotovitev varnosti transakcije in poslovanje, si pridržujemo pravico zahtevati od vas dokazila, ki izkazujejo vašo identiteto. HALO PIXI si pridržuje pravico, da kadar koli razkrije kakršne koli podatke, katerih razkritje je potrebno, da bi izpolnil kakršno koli upoštevano zakonodajo, predpis, zakonski postopek ali vladno zahtevo ali da v celoti ali delno uredi katere koli podatke ali gradivo, zavrne njihovo objavo ali jih odstrani, kjer je to razumno utemeljeno.

 

 1. POVEZAVE NA DRUGE SPLETNE STRANI

Naše spletna stran lahko vsebuje povezave in kazalce na druge spletne strani in njihove vire (Povezane strani). S tem ko boste dostopali do Povezanih strani boste zapustili našo spletno stran in/ali storitev. Povezane strani niso pod našim upravljanjem, zato HALO PIXI v nobenem primeru ne odgovarja za vsebino teh spletnih strani in za povezave do drugih spletnih strani, ki jih Povezane strani vsebujejo. Za Povezane strani veljajo njihovi splošni pogoji uporabe. HALO PIXI ima na spletni strani oz. v okviru svojih storitev povezave do strani tretjih le kot pomoč, zato navajanje spletnih povezav na naši spletni strani ne predstavlja nobenega priporočila, odobritve ali potrditve s strani HALO PIXI.

HALO PIXI ne predstavlja ali potrjuje, ter izrecno zavrača odgovornost za vsakršen nasvet, mnenje, izjavo ali druge informacije, prikazane in razširjene preko katere koli Povezane strani. S tem soglašate, da je vsakršno zanašanje na mnenje, nasvet, informacije prikazane, ali drugače dostopne, na Povezani strani predmet vaše lastne odgovornosti.

 

 1. POVRATNE INFORMACIJE

Povratne informacije ki nam jih dajete v povezavi z uporabo naših storitev (predloge, izboljšave, ideje, komentarje, vprašanja, predložitev materiala) lahko uporabimo za izboljšave/spremembe naših storitev oz. spletne strani brez kakršnih koli omejitev ali obveznosti plačila. S tem, ko nam dajete Povratne informacije, bomo mi postali izključni lastniki Povratnih informacij, vi pa se odpovedujete vseh pravic do Povratnih Informacij (vključno z materialnimi avtorskimi pravicami). Povratne informacije lahko uporabimo za katerikoli namen (vključno za komercialne namene), brez obveznosti kakršnegakoli plačila. Vaše Povratne informacije so nezaupne, pri čemer jamčite, da Povratne informacije ne kršijo pravic tretjih. HALO PIXI ne odgovarja za morebitno izgubo, ki bi jo utrpeli vi ali tretji zaradi uporabe Povratnih informacij. Vaše Povratne informacije imamo pravico razkriti tretjim, prav tako pa si pridržujemo pravico, da vaše Povratne informacije kadarkoli odstranimo iz naše spletne strani.

 

 1. SPREMEMBE POGOJEV UPORABE

HALO PIXI si pridružuje pravico, da lahko kadarkoli dopolni in spremeni Pogoje uporabe. Vaša odgovornost je, da se seznanite z vsemi morebitnimi spremembami in obiskujete našo spletno stran periodično. Datum zadnjih pogojev uporabe je zapisan v dokumentu. V primeru da postanejo pogoji uporabe za vas nesprejemljivi oziroma da se s pogoji uporabe po njihovi spremembi ne strinjate, naših storitev in naše spletne strani ne uporabljajte več. Z uporabo naših storitev in/ali spletne strani soglašate s pogoji uporabe na način kot so bili spremenjeni.

 

 1. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Naše storitve in spletna stran, njihova vsebina in vsa pripadajoča ter v njih vsebovana intelektualna lastnina (vključno z avtorskimi pravicami, patenti, pravicami do podatkovne baze, blagovnimi znamkami in znamkami storitve), bodisi registrirana ali neregistrirana, je last HALO PIXI in HALO PIXI si pridružuje vse pravice, upravičenja in interese do svojih storitev in spletne strani. Vse pravice storitev HALO PIXI in spletne strani so in ostanejo last HALO PIXI. Pravice intelektualne lastnine so vsi patenti, znamke, modeli, materialne avtorske pravice, posamezni znaki, slike, imena ali kakršna koli kombinaciji znakov, ki omogočajo razlikovanje blaga ali storitev enega podjetja od blaga ali storitev drugega podjetja in jih je mogoče grafično prikazati ter se lahko skupaj ali posamično registrirajo kot znamka, računalniški programi, tehnologije, izboljšave, ki obstajajo oz. se bodo razvile na področju uporabe storitev. Ime HALO PIXI in vsa druga imena, kakor tudi lastniške oznake storitev in/ali izdelkov HALO PIXI, imenovanih na naši spletni strani ali v sklopu naših storitev so izključno naša znamka.

Brez predhodnega pisnega dovoljenja HALO PIXI so prepovedani reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem, dajanje na voljo javnosti in druge oblike javne priobčitve, predelava ali vsaka druga uporaba intelektualne lastnine.

 

 1. JAMSTVA IN IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Naše storitve so na voljo take kot so in kot so razpoložljive, brez kakršnih koli jamstev. HALO PIXI ne daje nobenih posebnih obljub glede svojih storitev oz. kakršnihkoli jamstev, razen kot je izrecno določeno v teh pogojih ali dodatnih pogojih. HALO PIXI ne daje nobenih izrecnih ali implicitnih zagotovil glede svojih storitev in nemotenega delovanja svojih storitev, glede posameznih funkcij, ki so na voljo v storitvah, ter glede njihove zanesljivosti, razpoložljivosti ali primernosti. HALO PIXI ne zagotavlja, da bodo storitve delovale neprekinjeno ali brez napak, ali da bodo napake odpravljene v razumnem roku. HALO PIXI ne daje jamstev glede odsotnosti kršitve pravic tretjih oseb in jamstev glede ustreznosti za določen namen. Vi jamčite HALO PIXI, da so vaše aktivnosti povezane z uporabo naših storitev zakonite v tisti jurisdikciji, kjer storitve uporabljate.

Ne dajemo nobenih zagotovil, da bo naš spletni portal ves čas dostopen, da bo deloval neprekinjeno in da bo brez napak, da bodo napake odpravljene ali da bo spletni portal ali strežnik, ki omogoča dostopnost do spletnega portala, brez virusov in hroščev.

Vsebina, informacije in druga gradiva na spletnem portalu lahko vsebujejo netočnosti in pravopisne napake. HALO PIXI ne jamči za pravilnost in popolnost teh informacij, niti ne jamči za zanesljivost objavljenih informacij. Potrjujete razumevanje, da s tem, ko se zanašate na pravilnost in natančnost informacij, prevzemate vso tveganje za primer če se take informacije izkažejo kot napačne in netočne in če vam zaradi tega nastane kakršna koli škoda.

Pridružujemo si popolno diskrecijo pri popravljanju in odpravljanju takih napak na spletnem portalu, v programski kodi, vsebini HALO PIXI, storitvah, pri cenah in pri vseh drugih informacijah, objavljenih na spletnem portalu.

 

 1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

V nobenem primeru HALO PIXI (vključno z direktorji, zaposlenimi, dobavitelji in pogodbeniki HALO PIXI) ni odgovorna za kakršno koli škodo (vključno z ne omejeno na direktno škodo, posledično škodo, izgubo dobička, prihodkov ali podatkov), ki je neposredno ali posredno povezana z: (a) uporabo oz. nezmožnostjo uporabe storitev (b) neavtorizirane dostope do vašega računa (c) napake v izvedbi storitev (d) napake, prekinitve, izbris podatkov ali elektronskih sporočil, virusov, zamud pri izpolnitvi storitev (e) napak ali izgub v postopku storitev (h) kakršnokoli škodo, ki izhaja iz tehnologije, vključno z in ne omejeno na, škodo za varnostne vdore, viruse, napake, izbrise, prekinitve, prevare.

V nobenem primeru skupna odgovornost HALO PIXI za škodo, izgubo in druge posledice (bodisi gre za pogodbeno škodo, odškodninsko tožbo (vključno a ne omejeno na malomarnost) ali kakršne koli druge zahtevke) na podlagi teh pogojev ne bo presegla sto (100) evrov.

 

 1. TRAJNA IN ZAČASNA PREKINITEV STORITEV

Pridržujemo si pravico trajno ali začasno prekinit dostop do naših storitev in spletne strani, brez predhodnega obvestila. Prav tako si pridružujemo pravico zbrisati vse informacije in morebitne dokumente, ki se nanašajo na vašo uporabo naših storitev in/ali spletne strani, kadarkoli in brez razloga, posebej pa če mislimo da ste: (i) kršili predmetne pogoje uporabe; (ii) ustvarili tveganje ali ste pravno izpostavili HALO PIXI.

 

 1. PRAVICA PRIJAVE PRISTOJNIM ORGANOM OZ. OSEBAM

Uporabnik se nepreklicno strinja, da lahko HALO PIXI v primeru, če sodišče, oblasti ali tretja oseba domnevajo, da nek uporabnik na spletni strani HALO PIXI krši pravila, ki omenjeni strani škodijo, podatke in informacije, ki so znani o uporabniku posreduje sodišču, javnim organom, zlasti organom za telekomunikacije ter drugim. HALO PIXI je upravičen, da takšno dejanje prijavi pristojnim organom.

 

 1. POLITIKA ZASEBNOSTI

HALO PIXI spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju osebnih podatkov vseh obiskovalcev spletne trgovine halopixi.si. Pridobljene podatke bomo, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam oziroma jih uporabili v druge namene. HALO PIXI se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani. Da bi preprečili kakršno koli zlorabo pridobljenih podatkov, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov. Internet je navkljub varnostnim ukrepom nepredvidljiv medij, zato HALO PIXI ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov. V spletno informacijskem sistemu HALO PIXI obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje. Za zaščito podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Vsi posredovani osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno uporabi na spletnem portalu ter administraciji storitev. HALO PIXI ne odgovarja za točnost podatkov vnesenih s strani uporabnikov.

Pridobljene podatke bo ponudnik uporabljal ali razkril le z vašim privoljenjem oziroma v primeru, da je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

V kolikor izberete opcijo plačila naročila s plačilnimi karticami, za izvedbo plačila uporabljamo zunanjega partnerja Stripe (splošni pogoji Stripe-a, ki veljajo tudi za vas, če se odločite za spletno plačilo, so na voljo na: stripe.com/en-si/privacy. Podatkov o plačilnih karticah ne hranimo. Z izbiro te opcije izjavljate, da se strinjate z njihovimi pogoji uporabe. V kolikor se z njihovimi pogoji uporabe ne strinjate, izberite drugo opcijo plačila.

Z registracijo na spletnem mestu soglašate z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja vaših osebnih podatkov na način, ki je opisan v politiki zasebnosti. Ob izbiri gesla, ki vam omogoča dostop do nekaterih delov spletne strani ste odgovorni za zaupno vodenje tega gesla. Svetujemo Vam, da svojega gesla ne delite z nikomer.

Podatki, ki jih obdelujemo

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • identifikacijski in kontaktni podatki: e-poštni naslov, ime, priimek in zgoščena vrednost gesla;
 • podatki, potrebni za izvedbo naročila: naslov, telefonska številka, opombe za dostavljavce, podatki za izdajo računa, vsebina naročenih artiklov;
 • podatki o spletnih navadah: način uporabe in navigacije spletnega portala in mobilne aplikacije, podatki pridobljeni iz piškotkov, tehnični podatki o brskalniku in napravi s katero dostopate, kot je IP naslov in z njim povezana lokacija, operacijski sistem, različica brskalnika, ločljivost zaslona itd.

Deljenje osebnih podatkov

V večini primerov obdelujemo vaše podatke za lastne namene kot njihov upravljavec. Podatke posredujemo našim obdelovalcem, ki jih obdelujejo v skladu z našimi navodili. Z vašim soglasjem lahko podatke posredujemo tudi družbenim in oglaševalskim omrežjem za prikazovanje oglasov po meri na drugih spletnih straneh. Vse opisane osebne podatke obdelujemo mi, kot upravljavec. To pomeni, da mi določamo zgoraj opredeljene namene, v katere vaše osebne podatke zbiramo in načine obdelave ter odgovarjamo za ustrezno izvajanje le-te.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo tudi drugim, ki imajo prav tako funkcijo upravljavca, in sicer:

 • v primeru spletnega plačila s kreditno kartico podjetju, ki upravljaja s plačilnimi sistemi za zagotavljanje spletnih plačil Stripe (politika zasebnosti)
 • oglaševalskim in družbenim omrežjem, in sicer:
  • Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska (politika zasebnosti)
  • Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irska (politika zasebnosti)
 • na podlagi vašega soglasja za pošiljanje reklamnih sporočil:
  • Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, Ponce de Leon Ave NE 675, GA 30308, Atlanta (politika zasebnosti)

Posredovanje podatkov izven držav EU

Vaše osebne podatke lahko v nekaterih primerih posredujemo tudi v države, ki niso članice Evropskega gospodarskega prostora in v katerih ni nujno zagotovljena ustrezna raven varstva osebnih podatkov. Vsako tovrstno posredovanje bo izvedeno le v primeru, da se dotični prejemnik zaveže, da bo upošteval standardne pogodbene določbe izdane s strani Evropske komisije.

Vaše pravice

V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice kot so: pravica do dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, prenosa, ugovora in pritožbe. Če želite uveljaviti katero od vaših pravic nam pišite na info@sladoledi-pixi.si.

Piškotki

Med brskanjem po spletni strani HALO PIXI, se piškotki (datoteke z informacijami) nalagajo na vaš trdi disk. Piškoti so majhni deli podatkov, ki jih vaš spletni brskalnik preko strežnika shrani na trdi disk vašega računalnika, z namenom sledljivosti. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani in sami po sebi ne vsebujejo nobenih osebnih identifikacijskih informacij. Vključujejo varno identifikacijsko kodo, ki jo uporabljamo, da Vaše osebne podatke povežemo z Vami, kadarkoli se ponovno vrnete na naše spletno mesto. Piškotki Vam omogočajo lažjo prijavo in uporabo spletnih strani med prihodnjimi obiski. Če je Vaš brskalnik nastavljen tako, da ne sprejema piškotkov, nekaterih funkcij ali storitev na naši spletni strani ne boste mogli uporabljati. Prosimo upoštevajte, da lahko naši oglaševalci uporabljajo piškotke nad katerimi nimamo nadzora in za njih ne prevzemamo nobene odgovornosti.

V primeru vprašanj, pripomb ali zahtev v zvezi z našo uporabo vaših podatkov, smo za vas dosegljivi preko elektronske pošte info@sladoledi-pixi.si

 

 1. KONČNE DOLOČBE

Celoten dogovor. Ti splošni pogoji urejajo celotno pravno razmerje med vami in HALO PIXI, glede uporabe naše spletne strani in naših storitev. V primeru nedoslednosti med predmetnimi pogoji uporabe in morebitno drugo pogodbo, ki ste jo sklenili s HALO PIXI , bodo prevladali predmetni pogoji uporabe, razen če bo določeno drugače.

Brez odpovedi pravici. V primeru da katera izmed pogodbenih strank ne izvrši svoje pravice, ki jo ima na podlagi teh splošnih pogojev, se tako ravnanje stranke ne šteje kot odpoved pravici ali kot odpoved drugim pravicam.

Višja sila. HALO PIXI ne odgovarja za neizpolnitev obveznosti, če je taka neizpolnitev posledica katerega koli vzroka, ki je izven razumnega nadzora HALO PIXI, kar med drugim vključuje mehanske, elektronske in komunikacijske okvare ali poslabšanja.

Neodvisnost določb. Če se katerakoli določba splošnih pogojev izkaže kot neizvršljiva ali neveljavna, potem se to določbo omeji ali odpravi v najmanjšem možnem obsegu, ki je potreben, da splošni pogoji ostanejo v veljavi.

Prenos pogojev uporabe. HALO PIXI lahko prenese ali dodeli tretjemu pravice in obveznosti iz splošnih pogojev, brez vašega soglasja. Vi ne morete prenesti ali dodeliti tretjemu pravice in obveznosti iz splošnih pogojev, brez soglasja HALO PIXI.

Trajanje in prenehanje. Pogoji uporabe začnejo veljati s trenutkom, ko vstopite na našo spletno stran oz. ko začnete uporabljati naše storitve in prenehajo veljati ko prenehate uporabljati naše storitve oziroma spletno stran.

Pristojno pravo in reševanje sporov. Za urejanje in razlago splošnih pogojev velja pravo Republike Slovenije. HALO PIXI spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@sladoledi-pixi.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Stranki dogovora soglašata, da se za izključno pristojna glede pravnih vprašanj določil tega dogovora, določi pristojno sodišče v Ljubljani.

 

 1. KONTAKTI, POVRATNE INFORMACIJE IN PRITOŽBE

V primeru da nas želite kontaktirati v zvezi s splošnimi pogoji, nam prosim pišite na elektronski naslov: info@sladoledi-pixi.si

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

 • Brez cukra
 • Brez cukra

Pixi sladoledi

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...