Temna Čokolada s Pomarančo
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (kandirane pomarančne lupine)

Kandirane pomarančne lupine so perfekten primer, kako nekaj, kar bi drugače vrgli v smeti (pomarančne lupine), spremenimo v slasten in uporaben izdelek. Njihov sladko grenki okus je nepogrešljiv dodatek v svetu slaščičarstva. Zlahka se kombinirajo s pecivi, kremami ter v našem primeru okusnimi Pixi sladoledi.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Temna Čokolada s Pomarančo

Večno prijateljstvo sladko-kisle pomaranče z rahlo grenkobo temne čokolade. Kombinacija, ki ne razočara.

&

Vsebuje: sladkor, fruktoza, glukozni sirup, kakav, kakavova pasta, dekstroza, čokolada (sladkor, kakavova pasta, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, arome), kandirana pomarančna lupinica, saharoza, koncentriran limonin in pomarančni sok, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, maltodekstrin, emulgator: E473, E471, gostilo: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi in karagenin, agar-agar, pektin, sodin difosfat, karoten (soja), antocianin.

VELIKOST

9,90 
13,90 
Količina

Podobni okusi

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...