Lešnik
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (lešnik)

Eni so nad lešnikovim sladoledom navdušeni, ker imajo enostavno radi okus lešnika. Pa še dodatno, ker so lešniki seveda zdravi, delujejo dobro na delovanje srca, krepijo mišično delovanje, skrbijo za lepo kožo, nam pomagajo, da imamo zdrave in trdne kosti, delujejo blagodejno na naš živčni sistem, krepijo odpornost, povečujejo energijo… Mi pa ga imamo radi zato, ker nas spomni na tiste prve poletne zaljubljenosti. Ko smo lizali lešnikov sladoled, gledali valove in se čisto malo, na skrivaj držali za roke s tisto luštno punco iz prikolice z modrim baldahinom.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Lešnik

Kremast. Mlečni. Lešnikov. Je potrebno reči še kaj?

&

Vsebuje: mleko, mleko v prahu, maslo, dekstroza, sladkor, arome, lešnikova pasta, emulgator: E471, gostilo: tara gumi, natrijev alginat, guar gumi.

VELIKOST

6,40 
10,80 
Količina
Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...