Kokos
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (kokos)

Kokos zaradi njegovih številnih dobrih lastnosti uvrščamo med funkcionalno hrano. Ste vedeli, da kokosovo palmo ponekod imenujejo drevo življenja? Zaradi svoje razširjenosti in hranilne vrednosti je kokos eno najpomembnejših sadnih dreves. Nam pa je pri njemu še posebej všeč to, kakšne spomine nam prikliče njegov okus. Babičine kokos kroglice, ali pa tiste kokos kocke, ki jih je delala vaša stara teta. Prikličite si okuse svoje mladosti s PIXI kokos sladoledom in obogatite vaše sladice s kepico tropskega razkošja.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Kokos

Klasičen tropski okus obogaten s skrivnim PIXI sladoled receptom.

&

Vsebuje: mleko, mleko v prahu, maslo, dekstroza, sladkor, glukozno-fruktozni sirup, arome, kokosovi kosmiči, emulgator: E471, gostilo: tara gumi,karbosimetilceluloza, guar gumi.

VELIKOST

5,20 
8,80 
Količina
Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...