Malaga
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezdi okusa (Marsala vino in rozine)

Težko se je odločiti med Marsala vinom in rozinami. Tokrat je naravnost nemogoče izbrati le eno zvezdo okusa. PIXI sladoled Malaga ne more obstajati ne brez ene in ne brez druge. Marsala vino? Marsala je alkoholizirano vino, suho ali sladko, proizvedeno v regiji, ki obdaja italijansko mesto Marsala na Siciliji. Rozine? Mali zakladi energije in okusa. Eni jih imajo radi, drugi vihajo nosove. Mi jih naravnost obožujemo.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Malaga

Marsala vino in rozine, v ravno pravem razmerju sta dva kralja bogatega okusa PIXI sladoleda Malaga.

&

Vsebuje: mleko, mleko v prahu, maslo, dekstroza, sladkor, vino marsala (žveplov dioksid), glukozni sirup, voda, arome: (posušeno grozdje, jajce, žveplov dioksid), naravne arome, emulgator: E471, gostilo: tara gumi, agar-agar, natrijeva karbosimetilceluloza, guar gumi, maltodekstrin.

VELIKOST

6,90 
12,00 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Jagoda 100%
16,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...