Pistacija Mediterraneo
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (pistacija)

Pistacija je bila del človeške prehrane že od poznega paleolitika. Jedro se poje celo, pa naj bo plod svež, pražen ali soljen. Uporablja se v sladoledu, baklavah in ostalih sladicah. Pistacija je zelo hranljiva, kajti vsebuje 20 % beljakovin, 50 % mastnega olja, 20 % ogljikovih hidratov, 2 % vlaknin, kalij, kalcij, magnezij in železo.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Pistacija Mediterraneo

Sladoledni okus, ki prinaša nostalgijo. Edinstven okus pravih mediteranskih pistacij, zmletih v nežno in lahkotno simfonijo.

&

Vsebuje: mleko, mleko v prahu, maslo, dekstroza, sladkor, sol, emulgator: E471, gostilo: tara gumi, natrijev alginat, guar gumi, arome, pistacija Mediterraneo 98%, barvilo klorofil E140.

VELIKOST

15,90 
Količina
Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...