Kaki 100%
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

brez cukra

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (kaki)

Kaki je zlat sadež jeseni. Je prava vitaminska bomba. Takrat, ko so jih polne tržnice gremo v akcijo tudi mi. Naravnost v slovensko Istro ali Goriška Brda, kjer izberemo najlepše in najslajše plodove. Skrbno očiščeni in hitro zamrznjeni, čakajo na svoj trenutek ko se spremenijo v 100% sadni sladoled. Tako si lahko privoščite pravi okus kakija pomladi ali celo v začetku poletja. Odvisno, kako hitro zližemo zaloge.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

brez cukra

Kaki 100%

Sezonski sladoled v katerem najdete sladke, lokalne slovenske kakije iz slovenske Istre ali Goriških Brd.

&

Vsebuje: kaki, fruktoza, rastlinske vlaknine, maltodekstrin, gostilo: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi, karagenin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

VELIKOST

14,90 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Marelica 100%
14,90 
Brez cukra
Mango 100%
18,80 
Brez cukra
Malina 100%
16,90 
Brez cukra
Gozdni Sadeži 100%
14,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...