Marelica 100%
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

brez cukra

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (marelica)

Marelica je klasika v sladicah. Saj se okusa kislo – sladko odlično dopolnjujeta. Včasih smo jo imeli najraje v domači marelični marmeladi. Palačinke z njo so bile edine taprave (če vprašate nas), pa linški piškoti… Sedaj pa jo imamo najraje kar v PIXI 100% sadnem sladoledu. In palačinke imamo kar naenkrat radi tudi s čokolado, če je seveda zraven kepica mareličnega sladoleda. Zaradi visoke koncentracije folne kisline in nič dodanega sladkorja, je odlična zdrava sladica, ki jo lahko brez slabe vesti uživajo nosečnice.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

brez cukra

Marelica 100%

Klasičen okus marelice zapeljan na nov inovativni način ledenega užitka. POZOR: na voljo le v sezoni in dokler ne porabimo vseh lokalnih slovenskih marelic, ki jih skrbno zamrznemo za vas.

&

Vsebuje: marelica, fruktoza, rastlinske vlaknine, maltodekstrin, gostilo: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi, karagenin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

VELIKOST

16,90 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Mango 100%
24,00 
Brez cukra
Malina 100%
18,00 
Brez cukra
Kaki 100%
14,90 
Brez cukra
Gozdni Sadeži 100%
16,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...