Temna Čokolada
🛵 BREZPLAČNA DOSTAVA PO LJUBLJANI
Loading...

PIXI sladoledi so moja najljubša izbira, ko iščem nekaj osvežilnega in okusnega. Ne morem se odločiti med vsemi okusi, ker so vsi tako dobri!

Miha, 29 let

Preverjen kupec

Vedno izbiram naravne in zdrave sladice, zato sem navdušena nad PIXI sladoledi. Okusi so tako okusni, poleg tega pa so tudi organski, kar je zame zelo pomembno.

Katja, 38 let

Preverjen kupec

Sladoledi PIXI so res neverjetno dobri, tudi moji otroci jih obožujejo. Ponavadi izbiramo sadne okuse, ker so tako osvežilni in naravni.

Alen, 45 let

Preverjen kupec

Zvezda okusa (kakav)

Kakav je prava zakladnica hranilnih snovi. V srednji Ameriki so kakavova zrna v starih časih tako cenili, da jih uporabljali namesto zlata. Vsebuje več antioksidantov kot katerokoli drugo živilo na svetu. V njem pa se skriva tudi slavni seratonin, ki odpravlja stanje tesnobe in nam pomaga, da se bolj uspešno zoperstavljamo stresu. Zato vam dr. Pixi priporoča: Skodelica čokoladnega sladoleda na dan, odpihne stres stran.

13 / 04 /2023

Menim, da je treba poskrbeti za svoje zdravje, zato vedno izbiram organsko hrano. PIXI sladoledi so res neverjetno dobri, prav tako pa so tudi organski, kar mi je še posebej všeč.

10 / 3 /2023

Sladoledi PIXI so moji najljubši sladoledi! Okusi so tako edinstveni in raznoliki, da vedno znova poskusim nekaj novega. Nikoli ne morem dobiti dovolj!

14 / 03 /2023

Ne maram sladkih stvari, zato mi sladoledi običajno niso všeč. Ampak, ko sem poskusila PIXI sladoled, sem bila presenečena nad tem, kako prijetno je bilo to. Res so osvežilni in ne presladki.

Loading...

Temna Čokolada

Ljubezen na prvi pogled. Edina prava, surova in čista je temna čokolada, ki v sladoledu zaživi novo življenje in te očara.

&

Vsebuje: sladkor, fruktoza, kakav, kakavova pasta, dekstroza, čokolada (sladkor, kakavova pasta, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, arome), maltodekstrin, emulgator: E477, E471, gostilo: tara gumi, karbosimetilceluloza, guar gumi in karagenin, arome.

VELIKOST

14,00 
Količina

Podobni okusi

Brez cukra
Čokolada stevia vegan
16,90 

po kategorijah

Izbrani sladoledi0
Vaša košarica je prazna.

Filtri

Sladoledi.

  • Brez cukra
  • Brez cukra

Pixi sladoledi

Napiši menje

cookie-banner-image

Pixi sladoled za bolj sladko funkcionalnost in uporabniško izkušnjo uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Skladno z zakonom so nekateri morda že nameščeni. S klikona gumb “DA” soglašaš z njihovo uporabo. Več o piškotkih...